Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο σας επιβεβαιώνει ποια προϊόντα παραγγείλατε και ποιο είναι το συνολικό κόστος των αγορών σας, μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική μας, η οποία ισχύει κάθε φορά, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μια από τις δυο συνεργαζόμενες εταιρίες Ταχυμεταφορών, οι οποίες είναι οι ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, που καλύπτουν όλη την Ελληνική Επικράτεια και  AIOLOS COURIER που καλύπτει την περιοχή των Αθηνών και τα γύρω προάστια. 

Οι αποστολές στην Αθήνα και τα γύρω προάστια γίνεται αποκλειστικά από την AIOLOS COURIER, και στην υπόλοιπη Ελλάδα από την εταιρία ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.

Προς το παρόν αποστολές για την Κύπρο και το Εξωτερικό, δεν εξυπηρετούνται.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις χρεώσεις αποστολής ( μεταφορικά, αντικαταβολή, κλπ) χωρίς προειδοποίηση, παρά μόνο αναρτώντας τις νέες πολιτικές στην ιστοσελίδα μας.

Έχετε την ευθύνη να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σχετική τιμολογιακή μας πολιτική η οποία αναλυτικά φαίνεται παρακάτω

 
  ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ                                                                                                Πανελλαδικά

1α.Παραγγελία με κόστος έως 40€ αξία μεταφορικών 

   Αττική

 2,00€             

1β.Παραγγελία με κόστος έως 40€ αξία μεταφορικών

Λοιπή  Ελλάδα

  2,50€

 2.Παραγγελία με κόστος 40€ & άνω, χωρίς αξία μεταφορικών

Πανελλαδικά

  0€

 

  ΑΙΟΛΟΣ  COURIER                                                                                                  Εντός Αττικής   

1.Παραγγελία με κόστος έως 40€ αξία μεταφορικών 

      2,00€

2.Παραγγελία με κόστος 40€ &άνω, χωρίς αξία μεταφορικών

        0 €

 

 

 Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ως «δυσπρόσιτη»  η αποστολή γίνεται με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, τότε θα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ, χωρίς καμιά διαφοροποίηση του κόστους μεταφοράς.

Επίσης, σε περίπτωση που το δέμα σας υπερβαίνει σε βάρος τα δύο (2) κιλά, τότε το κόστος μεταφοράς αυξάνεται, με 1,0€ για κάθε επί πλέον κιλό, το οποίο αυτομάτως προστίθεται στην δαπάνη μεταφορικών, από το σύστημα για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.   

Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπερβολικά ογκώδες , το πρόσθετο κόστος μεταφοράς θα σας γνωστοποιείται τηλεφωνικά.


Επιλεγμένα Προϊόντα

Δημοφιλή