Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα ενημερωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα, το οποίο σας επιβεβαιώνει ποια προϊόντα παραγγείλατε και ποιο είναι το συνολικό κόστος των αγορών σας, μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική μας, η οποία ισχύει κάθε φορά, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα μας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με μια από τις δυο συνεργαζόμενες εταιρίες Ταχυμεταφορών, οι οποίες είναι οι ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, και η ΤΑΧΥΔΕΜΑ, που καλύπτουν όλη την Ελληνική Επικράτεια . 

Οι αποστολές στην Αθήνα και τα γύρω προάστια γίνεται κυρίως από την ΤΑΧΥΔΕΜΑ, και στην υπόλοιπη Ελλάδα από τις 2 εταιρίες.

Προς το παρόν αποστολές για την Κύπρο και το Εξωτερικό, δεν εξυπηρετούνται.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις χρεώσεις αποστολής ( μεταφορικά, αντικαταβολή, κλπ) χωρίς προειδοποίηση, παρά μόνο αναρτώντας τις νέες πολιτικές στην ιστοσελίδα μας.

Έχετε την ευθύνη να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τη σχετική τιμολογιακή μας πολιτική η οποία αναλυτικά φαίνεται παρακάτω

 
    ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ                                                                           Πανελλαδικά

   ΤΑΧΥΔΕΜΑ                                                                                          Πανελλαδικά

1α. Παραγγελία με κόστος έως 40€ αξία μεταφορικών 

   Αττική

 2,50€             

1α. Παραγγελία με κόστος έως 40€ αξία μεταφορικών 

Λοιπή  Ελλάδα

  3,00€

 2.Παραγγελία με κόστος 40€ & άνω, χωρίς αξία μεταφορικών

Πανελλαδικά

  0€

 

 Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών ως «δυσπρόσιτη»  η αποστολή γίνεται με το ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, τότε θα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ, χωρίς καμιά διαφοροποίηση του κόστους μεταφοράς.

Σε περίπτωση που επιλέξετε για αποστολή σε δυσπρόσιτη περιοχή την εταιρία ΤΑΧΥΔΕΜΑ, τότε η παραγγελία σας θα παραδοθεί στην διεύθυνση σας, και αυτόματα θα χρεωθείτε με επί πλέον το ποσόν των 3,0€   

Επίσης, σε περίπτωση που το δέμα σας υπερβαίνει σε βάρος τα δύο (2) κιλά, τότε το κόστος μεταφοράς αυξάνεται, με 1,0€ για κάθε επί πλέον κιλό, το οποίο αυτομάτως προστίθεται στην δαπάνη μεταφορικών, από το σύστημα για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες.   

Σε περίπτωση που το δέμα σας είναι υπερβολικά ογκώδες , ή έχει βάρος μεγαλύτερο των 15 κιλών, το πρόσθετο κόστος μεταφοράς θα σας γνωστοποιείται τηλεφωνικά.