Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Διαβάστε παρακάτω ποιοί είμαστε

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ...

Το φαρμακείο μας βρίσκεται στους Αγίους Αναργύρους, Κεφαλληνίας 98 στην Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1977 από την φαρμακοποιό Αναστασία Ματζάκου-Καραστατήρη επί της οδού Αγίων Αναργύρων 31 όπου και παρέμεινε εκεί για 30 ολόκληρα χρόνια..

Η φαρμακοποιός μας αποτελεί την κινητήριο δύναμη της επιχείρησης. Με μεγάλη αφοσίωση, σκληρή δουλειά, συνέπεια και αξιοπιστία το φαρμακείο μας εξελίχθηκε και το 2007 μεταφέρθηκε στην τωρινή του διεύθυνση, σε ένα μεγαλύτερο χώρο 2 ορόφων, κατάλληλα διαμορφωμένο, ζεστό και οικείο. Επίσης το κατάστημα διαθέτει και 3 θέσεις για ολιγόλεπτη στάθμευση των πελατών μας. Εκτός από την φαρμακοποιό μας απαρτίζεται και από ένα άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό τεσσάρων ατόμων.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η εκπλήρωση των αναγκών σας αντιμετωπίζοντας κάθε πελάτη μας με σοβαρότητα, σεβασμό και κατανόηση με σκοπό την δημιουργία μας μακρόχρονης σχέσης εμπιστοσύνης.

Όραμά μας είναι η ισορροπία της ψυχής, του σώματος και του νού, διότι πιστεύουμε ότι δεν νοσεί το σώμα αν δεν νοσεί η ψυχή..

Νιώσαμε έτσι την ανάγκη να δημιουργήσουμε το διαδικτυακό μας κατάστημα για να μοιραστούμε μαζί σας τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, να είμαστε κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ικανοποιήσετε κάθε σας ανάγκη, με τις συμβουλές και τις προτάσεις μας, για να βρείτε λύσεις κατά το δυνατόν, σε θέματα που σας απασχολούν.

Στο essential-pharmacy μπορείτε να βρείτε προϊόντα υγείας και ομορφιάς με μοναδικές προσφορές και σε προσιτές τιμές για την εποχή μας!